Molnár Pál kivonatos fordításai, ismertetései és szövegmásolatai a könyvtártudomány köréből. 1960. év. - Szidorov A. (Fond 210 Kovács Máté)
Fond 210 Kovács Máté > II. Periódus. 1950 (1956) –1972. > Függelék. Egyéb könyvtárügyi iratok. > Molnár Pál munkásságával kapcsolatos fordítások és iratok.