(A könyv mint társadalmi jelenség) (ism.) - Muszkowski J.: (Fond 210 Kovács Máté)
Fond 210 Kovács Máté > II. Periódus. 1950 (1956) –1972. > Függelék. Egyéb könyvtárügyi iratok. > Molnár Pál munkásságával kapcsolatos fordítások és iratok.