[Nincs cím] - Miller Pál (Fond 210 Kovács Máté)
Fond 210 Kovács Máté > II. Periódus. 1950 (1956) –1972. > Kovács Máté levelezése (A hozzá írt levelek és általa írt levelek másolatai egyazon betűrendben.)