A Hazafias Népfronttal kapcsolatos iratok, sokszorosítványok. (1972 ápr.–aug.) (Fond 210 Kovács Máté, 1972)
Fond 210 Kovács Máté > II. Periódus. 1950 (1956) –1972. > Kovács Máté különböző tevékenységével kapcsolatos iratok. > Hazafias Népfront, Főv. Népművelési Tanács.