A Hazafias Népfronttal, ezenbelül különösen a Helytörténeti Konferencia előkészítésével, szervezésével és lebonyolításával kapcsolatos iratok, sokszorosítványok, levelek stb. (1971 május–szeptember) (Fond 210 Kovács Máté, 1971)
Fond 210 Kovács Máté > II. Periódus. 1950 (1956) –1972. > Kovács Máté különböző tevékenységével kapcsolatos iratok. > Hazafias Népfront, Főv. Népművelési Tanács.