A szomszédos szocialista országokhoz fűződő kapcsolataink - Kósa László (Fond 210 Kovács Máté, 1969)
Fond 210 Kovács Máté > II. Periódus. 1950 (1956) –1972. > Kovács Máté különböző tevékenységével kapcsolatos iratok. > Hazafias Népfront, Főv. Népművelési Tanács.