A Magyar Könyvtárosok és Levéltárosok Egyesületének célkitűzései. - Fitz J. (Fond 210 Kovács Máté, 1935)
Fond 210 Kovács Máté > II. Periódus. 1950 (1956) –1972. > Kovács Máté különböző tevékenységével kapcsolatos iratok. > Folyóiratügyek; cikkek, lektori jelentések, beszédek.