Európai statisztikai kiadványcsere konferencia iratai. (Fond 210 Kovács Máté, 1960)
Fond 210 Kovács Máté > II. Periódus. 1950 (1956) –1972. > Könyvtárügyi konferenciákkal, kongresszusokkal kapcsolatos iratok.