A könyvtártudomány a szoc. tud. politikában. – A könyv és könyvtártud. kutatása és a szoc. könyvtárpolitika – A könyvtártud. fontosabb tudomány. elméleti problémái. (Fond 210 Kovács Máté)
Fond 210 Kovács Máté > II. Periódus. 1950 (1956) –1972. > A könyvtárak tudományos munkájára és a könyvtártudományra vonatkozó iratok.