A közművelődési könyvtárak eddigi fejlődésének főbb mozzanatai (Fond 210 Kovács Máté)
Fond 210 Kovács Máté > II. Periódus. 1950 (1956) –1972. > OKT, OKDT. Az Országos Könyvtárügyi Tanács, utóbb Országos Könyvtárügyi és Dokumentációs Tanács, valamint MTA Könyvtártudományi Bizottsága tevékenységével kapcsolatos és más kapcsolódó könyvtárügyi iratok. > OKDT