A könyvtárosképzésre vonatkozó jegyzetek. (Fond 210 Kovács Máté)
Fond 210 Kovács Máté > II. Periódus. 1950 (1956) –1972. > Gyakorlati könyvtárügyi munkássággal kapcsolatos irategyüttesek. > Könyvtárosképzés, a szakképzés, továbbképzés, speciális kérdések körével kapcsolatos jegyzetek, előfogalmazványok, tanulmányok.