1967. évi iratok (Fond 210 Kovács Máté)
Fond 210 Kovács Máté > II. Periódus. 1950 (1956) –1972. > Gyakorlati könyvtárügyi munkássággal kapcsolatos irategyüttesek. > ELTE iratok. (Eötvös Loránd Tudományegyetem és ezen belül főként a Könyvtártudományi Tanszékkel kapcsolatos iratok; tervezetek, kimutatások, jegyzetek, fogalmazványok, nyomtatványok stb. Évrendben. 1949–1972.)