A magyar könyvtárügy rendszere a szocializmus kezdeti viszonyai között. – Das sozialistische System des Bibliothekswesen in Ungarn. Gépiratok (Fond 210 Kovács Máté)
Fond 210 Kovács Máté > II. Periódus. 1950 (1956) –1972. > Elméleti bibliológiai munkássággal kapcsolatos jegyzetek, előfogalmazványok és fogalmazványok. > A „Könyv és könyvtár a magyar társadalom életében” c. mű létrejöttével kapcsolatos iratok jegyzetek és fogalmazványok.