A kommunikáció elméletével kapcsolatos feljegyzések, előfogalmazványok. Kovács Máté autográf jegyzetei, nyomtatott kivágatok. (Fond 210 Kovács Máté)
Fond 210 Kovács Máté > II. Periódus. 1950 (1956) –1972. > Elméleti bibliológiai munkássággal kapcsolatos jegyzetek, előfogalmazványok és fogalmazványok. > Kommunikáció.