VKM tevékenységgel kapcsolatos iratok: a magyar köznevelés újjászervezésére vonatkozó kéziratos és gépiratos fogalmazványok és variánsok, Simon László és Bassola Zoltán megjegyzéseivel, Csapody Vera hozzászólásával. (Fond 210 Kovács Máté)
Fond 210 Kovács Máté > A Vallás- és Közoktatásügyi Minisztériummal és az ott folytatott tevékenységgel kapcsolatos iratok és levelek.