VKM tevékenységgel kapcsolatos egyházi (túlnyomóan ref. vallásügyi) iratok. (Fond 210 Kovács Máté)
Fond 210 Kovács Máté > A Vallás- és Közoktatásügyi Minisztériummal és az ott folytatott tevékenységgel kapcsolatos iratok és levelek.