Álláskérési, kinevezési, előlépési, áthelyezési stb. ügyekre vonatkozó átiratok, levelek, válaszmásolatok. (Fond 210 Kovács Máté)
Fond 210 Kovács Máté > A Vallás- és Közoktatásügyi Minisztériummal és az ott folytatott tevékenységgel kapcsolatos iratok és levelek.