Államtitkári kinevezéshez gratuláló levelek Kovács Mátéhoz. (Fond 210 Kovács Máté, 1947)
Fond 210 Kovács Máté > A Vallás- és Közoktatásügyi Minisztériummal és az ott folytatott tevékenységgel kapcsolatos iratok és levelek.