A VKM tevékenységgel kapcsolatos személyzeti iratok. A VKM alá tartozó külső intézményekre vonatkozó iratok. (Főként B-lista.) (Fond 210 Kovács Máté, 1946)
Fond 210 Kovács Máté > A Vallás- és Közoktatásügyi Minisztériummal és az ott folytatott tevékenységgel kapcsolatos iratok és levelek.