(Ritter von Toggenburg utolsó csalódása. – Vízcsepp. – Különös történet. – Fogalmazványrészletek: Jelképes tűztámadás. Kastélyunk. Adalékok Klein Zaches legendájához. – Levélfogalmazvány. (Fond 192 Cholnoky László)
Fond 192 Cholnoky László