Abschieds Lied beim Verluste unseres besten Freundes Stephan Saibely. Verskézirat Anton Prybila, Anton Gruber és Anton Karl Patyin sk. aláírásával. (Fond 186 Hoványi János)
Fond 186 Hoványi János > Vegyes egyéb iratok a Hoványi családtagok tulajdonából.