Szózat, melyet a hajdúszoboszlói választókerület polgáraihoz intéz 50 munkásember. (Fond 184 Juhász Nagy Sándor, 1910)
Fond 184 Juhász Nagy Sándor > A hagyatékban talált kisnyomtatványok, füzetek, folyóiratok jegyzéke