Az első magyar köztársasági forradalom. A magyar jakobinusok története. - Kazinczy Ferenc – Szirmai Antal: (Fond 184 Juhász Nagy Sándor, 1918)
Fond 184 Juhász Nagy Sándor > A hagyatékban talált kisnyomtatványok, füzetek, folyóiratok jegyzéke