Juhász Nagy Sándor személyével kapcsolatos iratok (Fond 184 Juhász Nagy Sándor)
Fond 184 Juhász Nagy Sándor > IV. Politikai tevékenységével kapcsolatos iratok > Az 1944/45-ös politikai tevékenységével és helyzettel kapcsolatos iratok: