Révész Imre egyházmegyei közgyűlésen tartott beszéde. (Fond 184 Juhász Nagy Sándor)
Fond 184 Juhász Nagy Sándor > III. Egyházi működésével kapcsolatos iratok > Juhász Nagy Sándornak küldött vegyes egyházi iratok