Budapest, IV. ker. közs. felsőbb leánygimnázium osztályfényképei 1914/15 évf. (Fond 165 Antalffy Andor ny. miniszteri tanácsos hagyatéka, 1915)
Fond 165 Antalffy Andor ny. miniszteri tanácsos hagyatéka > Függelék a 165. fondhoz. > Egyéb