Póra József részére kiállított irat a Póra család tagjairól, katonai ügyben (Fond 165 Póra (-Könyvey) fond., 1904)
Fond 165 Póra (-Könyvey) fond. > A Póra család iratai. > Egyéb Póra-családtagok iratai stb. > Póra József (1883–1935) gépészmérnök iratai