Ismeretlen lap szerkesztőségéhez - Póra Edit (Fond 165 Póra (-Könyvey) fond.)
Fond 165 Póra (-Könyvey) fond. > A Póra család iratai. > Póra Edit (1924-től, Irmédi-Molnár Lászlóné) iratai és levelezése. > Irmédi-Molnár Lászlóné által írt levélfogalmazványok.