[Nincs cím] - Tost (Taba) Vilmos és neje (Fond 165 Póra (-Könyvey) fond., 1944)
Fond 165 Póra (-Könyvey) fond. > A Póra család iratai. > Póra Edit (1924-től, Irmédi-Molnár Lászlóné) iratai és levelezése. > Levelezés