Póra Edithez - Germanus Gyula (Fond 165 Póra (-Könyvey) fond., 1919)
Fond 165 Póra (-Könyvey) fond. > A Póra család iratai. > Póra Edit (1924-től, Irmédi-Molnár Lászlóné) iratai és levelezése. > Levelezés