Póra Ferenchez - Anderkó Aurél (Fond 165 Póra (-Könyvey) fond., 1895)
Fond 165 Póra (-Könyvey) fond. > A Póra család iratai. > Póra Ferenc (1844–1908) iratai, levelezése, művei stb. > Póra Ferenc levelezése