Ötven év az iskolában. (Visszaemlékezések.) Elmondta 1900. febr. 8. - Póra Ferenc (Fond 165 Póra (-Könyvey) fond.)
Fond 165 Póra (-Könyvey) fond. > A Póra család iratai. > Póra Ferenc (1844–1908) iratai, levelezése, művei stb.