(Póráné) Könyvey Eleonórához - Könyvey Józsefné (Fond 165 Póra (-Könyvey) fond.)
Fond 165 Póra (-Könyvey) fond. > Könyvei család iratai és egyéb dokumentumai. > Póra Ferencné Könyvey Eleonóra iratai és levelezése. > Póráné Könyvey E. levelezése