Póréné Könyvey Eleonórához. - Gärtner Mária (Fond 165 Póra (-Könyvey) fond., 1893)
Fond 165 Póra (-Könyvey) fond. > Könyvei család iratai és egyéb dokumentumai. > Póra Ferencné Könyvey Eleonóra iratai és levelezése. > Póráné Könyvey E. levelezése