(Póra Ferencné) Könyvey Eleonórához - Gärtner Josephine, szül. Alm, – (Fond 165 Póra (-Könyvey) fond., 1884)
Fond 165 Póra (-Könyvey) fond. > Könyvei család iratai és egyéb dokumentumai. > Póra Ferencné Könyvey Eleonóra iratai és levelezése. > Póráné Könyvey E. levelezése