(Könyvey) K(aroline)-hez - (Póra?) Ferenc („Feri”) (Fond 165 Póra (-Könyvey) fond.)
Fond 165 Póra (-Könyvey) fond. > Könyvei család iratai és egyéb dokumentumai. > Könyvey Józsefné Gärtner Hedvighez írott levelek