Kelemen és Rudolff családok tagjainak iratai. (Keresztlevelek, halotti levelek, gyászjelentések stb.) (Fond 165 Póra (-Könyvey) fond.)
Fond 165 Póra (-Könyvey) fond. > Könyvei család iratai és egyéb dokumentumai. > Könyvey József (1836–1883) és családja iratai.