Irmédi-Molnár László hagyatékában maradt különféle nyomtatványok, képes ábrázolások stb. (Fond 165 Irmédi-Molnár László)
Fond 165 Irmédi-Molnár László > Irmédi-Molnár László iratai. > Gyűjtött kartográfiatörténeti dokumentumok.