Balogh (Jenő) államtitkár átirata Romy Béla államtitkárhoz az egyetemes világtérkép magyarországi lapjainak elkészítése tárgyában. (Fond 165 Irmédi-Molnár László, 1912)
Fond 165 Irmédi-Molnár László > Irmédi-Molnár László iratai. > Gyűjtött kartográfiatörténeti dokumentumok.