Irmédi-Molnár László jegyzetei és előfogalmazványai a térképkészítés gyakorlata és a térképsokszorosítás tárgyköréből.) (Fond 165 Irmédi-Molnár László)
Fond 165 Irmédi-Molnár László > Irmédi-Molnár László iratai. > Irmédi-Molnár László művei és anyaggyűjtései kül. témákhoz > A Térképalkotás c. műből kimaradt fejezetek