(Folyók, tavak térképezése.) - (Irmédi-Molnár László) (Fond 165 Irmédi-Molnár László)
Fond 165 Irmédi-Molnár László > Irmédi-Molnár László iratai. > Irmédi-Molnár László művei és anyaggyűjtései kül. témákhoz > Irmédi-Molnár László: Térképalkotás. I. rész.