Jelkulcs a Magyar Enciklopédia és az Egyetemes Kis Lexikon térképeinek a tervezéséhez. (Fond 165 Irmédi-Molnár László, 1956)
Fond 165 Irmédi-Molnár László > Irmédi-Molnár László iratai. > Irmédi-Molnár László művei és anyaggyűjtései kül. témákhoz > Gyakorlati térképkészítés