Kirchlechner K.: A hegyábrázolás iskolája. Mintafüzet IML kezével kidolgozva. (Fond 165 Irmédi-Molnár László)
Fond 165 Irmédi-Molnár László > Irmédi-Molnár László iratai. > Irmédi-Molnár László művei és anyaggyűjtései kül. témákhoz > Gyakorlati térképkészítés