A hajózási alaptérkép gyakorlati haszna. - Edvy Gyula (Fond 165 Irmédi-Molnár László, 1955)
Fond 165 Irmédi-Molnár László > Irmédi-Molnár László iratai. > Irmédi-Molnár László művei és anyaggyűjtései kül. témákhoz > Terepfelmérés, topográfia