(Japán térképtörténeti kutatások.) Jegyzet és könyvismertetés-fogalmazvány a Chirigakushi-Kenkyu I–II. Kyoto 1957–1962 c. mű alapján. - Irmédi-Molnár László (Fond 165 Irmédi-Molnár László)
Fond 165 Irmédi-Molnár László > Irmédi-Molnár László iratai. > Irmédi-Molnár László művei és anyaggyűjtései kül. témákhoz > Magyarország térképtörténete