(Irmédi-Molnár László illusztrációs anyaggyűjtése a Tisza-szabályozással, a Fehértóval, Szeged vízrajzával stb. kapcsolatos témákhoz. 18–20. századi térképek fényképmásolatok.) (Fond 165 Irmédi-Molnár László)
Fond 165 Irmédi-Molnár László > Irmédi-Molnár László iratai. > Irmédi-Molnár László művei és anyaggyűjtései kül. témákhoz > Magyarország térképtörténete