(Irmédi-Molnár László adatgyűjtése és előfogalmazványa a Hadigéptervek az 1848/49. szabadságharcban c. témával kapcsolatban.) (Fond 165 Irmédi-Molnár László)
Fond 165 Irmédi-Molnár László > Irmédi-Molnár László iratai. > Irmédi-Molnár László művei és anyaggyűjtései kül. témákhoz > Magyarország térképtörténete