A kőszegi Martony családról. (Tanulmány.) - Tárczay-Hornoch Antal (Fond 165 Irmédi-Molnár László, 1940)
Fond 165 Irmédi-Molnár László > Irmédi-Molnár László iratai. > Irmédi-Molnár László művei és anyaggyűjtései kül. témákhoz > Magyarország térképtörténete