(Irmédi-Molnár László adatgyűjtése Lakos János vezérőrnagy, térképészeti működésére vonatkozólag.) (Fond 165 Irmédi-Molnár László)
Fond 165 Irmédi-Molnár László > Irmédi-Molnár László iratai. > Irmédi-Molnár László művei és anyaggyűjtései kül. témákhoz > Magyarország térképtörténete