(Irmédi-Molnár László által készíttetett fényképmásolatok, főként térképekről, a 18. századi magyar térképezés története c. témához.) (Fond 165 Irmédi-Molnár László)
Fond 165 Irmédi-Molnár László > Irmédi-Molnár László iratai. > Irmédi-Molnár László művei és anyaggyűjtései kül. témákhoz > Magyarország térképtörténete